Late Night Picture är en kvartett från Storbritannien som gör mörk minimalistisk pop som påminner en del om bland annat London Grammar och The xx. Bandet berättar att de även hämtar inspiration från bland annat Massive Attack och Little Dragon.

De debuterar nu med den vackra och stämningsfulla singeln Massif. En låt som kretsar kring dålig självkänsla och hur man ska komma över det för att inte distansera oss från saker vi verkligen bryr oss om.
Låten är tagen från bandets kommande EP som släpps senare i år.Late Night Picture
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend