Dags att sammanfatta musikveckan med fem extra bra låtar.
Här är några musiktips som du inte bör missa:

Popmuzik Podcast

FYEO – I wanna dance (Like you)

Drömliknande och filmiskt snyggt svävar I wanna dance (Like you) fram. Imponerande debut från duon FYEO som består av Viktor Persson och Jenny Björkqvist. Som hämtad från en mer intim scen i en 80-tals film. Mys.

Hanna Järver – Jävla 80-tal

Lysande och kaxig singel med Hanna Järver som nu laddar för album i April. Det är liksom den där lysande singeln Maggio ville göra, men som Järver gjorde istället.

Esther Vallee – Hardcore

Att samarbeta med Jocke Berg i skrivsalen brukar oftast vara en bra sak, och Esther Vallees samarbete med den gamle Kent-sångaren på Hardcore är absolut inget undantag. Lägg sedan till snygg produktion av Jonas Quant och du har en hit storlek större.

Smith & Thell – Dumb

Helt plötsligt släppte Smith & Thell deras absolut bästa låt. Paret har tagit ett steg från folk-pop till renodlad pop på nya singeln Dumb. Lekfull pop vars sköna rytmer bygger upp låten på ett oerhört smart sätt. Mer hit än dumt säger jag.

Julia Adams – Gröna linjen

Julia Adams sjunger om att ha förälskat sig i en annan person än den man är ihop med. Hur den andre är så mycket bättre och resan igenom staden blir både en plåga och insikt för sångerskan. Snyggt iscensatt och främst en riktigt grym singel.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011