Även om Johan T Karlsson synts mycket främst som producent och även som medverkande i Så Mycket Bättre 2014, så har det varit väldigt tyst om just Familjen.
Men nu, eller mer exakt den 2:a Mars, släpper han albumet Kom som då blir första sedan Allt på rött från 2012.

Skicka in din musik

– Det har hänt så jävla mycket på den här tiden. Jag är densamma på många sätt, men var mer egocentrerad förr. Det händer saker med en när man bildar familj. Jag är mer ödmjuk och får nästan anstränga mig för att inte skriva om politik.

Först ut från nya skivan är den synthpoppiga Rök och speglar som Johan berättar detta om:

Rök och speglar skrev jag efter SD i Hässleholm-grejen, då de framförde min låt. Den handlar om när man är så trött på idioter och på att vifta med plakat. Det kan vara smartare att göra konstruktiva, inkluderande, peppande grejer. Och att ta pauser i allt som händer – att umgås, festa och ha kul. Jag gillar direktöversättningen av smoke and mirrors med tanke på hur Sverige svartmålas.

Missa inte: Du hittar även Rök och speglar i spellistan Svensk Pop för Apple Music och Spotify.

Familjen
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011