Elvira Tyler är sveriges senaste popartist som nyligen släppte sin debutsingeln Empty.
Singeln bjuder oss på innovativ elektronisk R&B-pop skriven av sångerskan och producerad av Grey Noise.

Sångerskan berättar om Empty:

“För mig handlar låten om att försöka leva i nuet och vara medveten om allt man har för att det kan bli förstört över natt, och i detta specifika scenario handlar det om en tid med en viss person som jag önskade fortfarande var. Den betyder väldigt mycket för mig och jag hoppas ni kommer gilla den lika mycket.”


Missa inte: Du hittar även Empty i spellistan Svensk Pop för Apple Music och Spotify.

Elvira Tyler
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend