Dags att stifta bekantskap med ännu en debuterande artist här i bloggen.
Idag är det Clinton John från Nashville som inspirerats av våra Skandinaviska popartister när han nu släpper singeln Let’s not be kids. Singeln bygger upp med pulserande synthar och sedan övergår i en skön R&B-produktionen av rytmer som gör låten som klippt och skuren för dagens poppiga spellistor.
Det kommer ännu mer från Clinton under året, så detta är uppenbarligen bara början hälsar sångaren.


Missa inte: Du hittar även Let’s not be kids i spellistan Alexed’s A-List för Apple Music och Spotify.

Clinton John
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend