Vi vänder oss än en gång till Norge för att få uppleva magisk elektronisk popmusik.
Denna gång är det William French som låter sin produktionsteknik imponera tillsammans med AWRs röst på singeln Travelers. Resultatet blir behagligt minimalistiskt och skapar en mysig luftig känsla.

William French berättar:

“I started making the instrumental to Travelers over a year ago. It was collecting dust, until I met AWR who laid down some beautiful vocals on it. The result is a lush pop single with depth and emotion.”William French
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend