SUMif har släppt en del singlar som fått ta plats i bloggen. Jag har ju ett gott öga till medryckande elektroniska poplåtar och Steph Wells (som är kvinnan bakom SUMif) lyckas fint med att leverera just det. Sångerskan berättar att hon hittar inspiration i artister som Tove Lo och Ellie Goulding. Att Pretty Cage känns mer europeisk än amerikansk är med andra ord inte så konstig. Vi är ju oftast lite bättre på just pop på denna kontinent.

På det hela är debutalbumet en väl genomförd samling låtar. Visst, jag hittar kanske inte det stora wow-känslan här. Den som får SUMif att kännas som det nya stora namnet på pophimlen. Men hon har ambitionerna och förutsättningarna att skämma bort oss med bra poplåtar med jämna mellanrum. Det duger gott åt mig.


SUMif
@Facebook

6 / 10

Bra popambition men saknar den stora hiten för att sticka ut ordentligt. Men helt klart ett bra popalbum för oss som gillar elektronisk pop.

  • User Ratings (0 Votes) 0

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend