Den 22-årige amerikanska elektropopartisten Simon XO debuterar med singeln Waiting for me to break. En poplåt med innovativ produktion, där skönt trumkomp mixas med roliga synthljud.
Singeln är första nedslaget från sångarens kommande EP Covering som släpps fram emot sommaren.

Sångaren berättar:

“I wrote this song while I was going through a break up with a girl that lived two doors down from me in the same apartment building… no joke. I think this song embraces the hate side of the love/hate swings after a long relationship — when things get dug up, taken out of context and twisted around.”Simon XO
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend