Premiär i Being Blogged NY
Vi börjar dagen med en premiär!
Uppsala-bandet My Heart Is A Metronome har spelat in en avskalad akustisk liveversion tillsammans med Freja Sessions av deras senaste singeln Tierp från bandets EP som heter just Tierp.

Freja Sessions är en nystartad kreativ duo bestående av Jakob Ericsson och Fredrik Nordin, vilken fokuserar på avskalade sessions med up and coming-artister och med en jämn fördelning mellan kvinnor och män.
(Du kan se fler inspelningar studion gjort här)

Bandet berättar:

“Vi har haft den här versionen påbörjad sedan länge men inte riktigt hittat tillfälle att använda den då vi knappt spelat akustiskt på senare tid. Alla tiders att den här möjligheten dök upp och att resultatet blev så bra. Sköna snubbar att jobba med också di där Freja!”

My Heart Is A Metronome
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend