Men oj vad Ellie Goulding-bra detta var.
Fast detta är då inte Ellie utan den Los Angeles-baserade modellen och sångerskan Leila Pari.

Efter att bland annat ha samarbetat med Unilever samt modellat för Adidas släppte hon sin debutsingel All or nothing i slutet av 2017. Den följer hon nu upp med den filmiska och storslagna poplåten Forever young. Sjukt snyggt och bra. Lite vibbar av Love me like you do med ovan nämnda Goulding skulle jag säga.

Leila berättar:

Forever young is about a night I experienced in Santa Monica about a year ago. It felt like I was living a scene out of The Notebook that I could have only hoped for growing up. What I love about this song is that I was able to capture the integrity of that story and be transparent and vulnerable. Forever young captures everything my heart wants to say about falling in love & I hope to find that kind of love again.”Leila Pari
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend