Det har varit en ganska hektisk höst för ISA.
Hon släppte singeln I.S.A som blev startskottet som oberoende artist utan stort skivbolag i ryggen. Sedan släppte hon den #metoo-inspirerade låten Me Too. På det har hon även hjälpt pojkvännen Filip Groundstroem att skriva debutsingeln Livet ut under sitt artistnamn Filip Martin.

”Jag skriver extremt mycket musik, det är en fantastisk ventil för mig och det är en skön frihet att kunna släppa vad och när jag vill. Jag tänker mig att släppa ny musik ca 1 gång i månaden under våren, och sedan ett album fram emot hösten!”

Nu kommer singeln Perfect, en låt som handlar om kroppsideal. Om hur man hanterar pressen på både yttre och inre perfektion. Om hur det är bristerna som definierar en människa och hur det är ok att inte vara perfekt – folk kommer gilla dig ändå.

Sångerskan berättar:

Perfect är både nån typ av statement samtidigt som det är en påminnelse åt mig själv. Jag har lagt alldeles för mycket tid på att försöka vara ”perfekt” i andras ögon, och det är en ständig process att våga utmana både normer, ideal och framförallt sig själv. You don´t have to be perfect – so what?

ISA
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend