Då var det dags för årets första musikvecka att gå mot sitt slut.
Måste ju säga att det ändå var en stark öppning på 2018 och att jag även denna vecka kan vaska fram fem musiktips från veckan som gått.

DOLBY ATMOS

Børns & Lana Del Rey – God save our young blood

Vissa samarbeten kan inte misslyckas.
När BØRNS och Lana Del Rey spelar in en låt tillsammans förstår man att det blir magiskt redan på papperet. God save our young blood kombinerar två fantastiska röster med en stark refräng. Det är bara till att kapitulera och älska detta.

Filip Martin – Livet ut

Låt om vänskap blir temat när ISAs pojkvän Filip Groundstroem debuterar med singeln Livet ut (som ISA varit med och skrivit).
Bra debut måste jag säga, och det känns som det kan bli med av Filip här i bloggen i år.

Liam Payne & Rita Ora – For you

Man hör redan på Vangelis-syntharna i början av For you att detta kommer bli något utöver det vanliga.
Den före detta One Directions-medlemmen Liam Payne och Rita Ora börjar året på topp med For you. Låten är tagen från soundtracket till kommande filmen Fifty Shades Freed och det känns redan som den kommer hamna högt på min årslista för 2018.

Justin Timberlake – Filthy

Justin Timberlake är tillbaka och 2018 kommer definitivt bli hans år. Tillsammans med Timbaland och Danja har han nu släppt singeln Filthy som är futuristisk funk med sjukt läcker robot-dansvideo.
Välkommen tillbaka Mr Timberlake och vilken entré sedan.

John Soul – What love is

Någon som började 2018 starkt var den svenske soulartisten John Soul. Här imponerar han stort med den den sköna singeln What love is. Bra mix av pop och soul som borde tilltala de flesta.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011