Då var det dags för årets första musikvecka att gå mot sitt slut.
Måste ju säga att det ändå var en stark öppning på 2018 och att jag även denna vecka kan vaska fram fem musiktips från veckan som gått.

Børns & Lana Del Rey – God save our young blood

Vissa samarbeten kan inte misslyckas.
När BØRNS och Lana Del Rey spelar in en låt tillsammans förstår man att det blir magiskt redan på papperet. God save our young blood kombinerar två fantastiska röster med en stark refräng. Det är bara till att kapitulera och älska detta.

Filip Martin – Livet ut

Låt om vänskap blir temat när ISAs pojkvän Filip Groundstroem debuterar med singeln Livet ut (som ISA varit med och skrivit).
Bra debut måste jag säga, och det känns som det kan bli med av Filip här i bloggen i år.

Liam Payne & Rita Ora – For you

Man hör redan på Vangelis-syntharna i början av For you att detta kommer bli något utöver det vanliga.
Den före detta One Directions-medlemmen Liam Payne och Rita Ora börjar året på topp med For you. Låten är tagen från soundtracket till kommande filmen Fifty Shades Freed och det känns redan som den kommer hamna högt på min årslista för 2018.

Justin Timberlake – Filthy

Justin Timberlake är tillbaka och 2018 kommer definitivt bli hans år. Tillsammans med Timbaland och Danja har han nu släppt singeln Filthy som är futuristisk funk med sjukt läcker robot-dansvideo.
Välkommen tillbaka Mr Timberlake och vilken entré sedan.

John Soul – What love is

Någon som började 2018 starkt var den svenske soulartisten John Soul. Här imponerar han stort med den den sköna singeln What love is. Bra mix av pop och soul som borde tilltala de flesta.

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend