Cuffin’ SZN är debutsingeln med den Atlanta.baserade sångerskan Ciara “Ci” Adkins, som kort och gott kallar sig för Ci Majr.
Singeln bjuder på somrig R&B-doftande pop som förstärks av en mycket stark röst, som faktiskt ger mig lite Tracy Chapman-vibbar. Snyggt är det i alla fall.
Ci Majr föddes i Chicago och blev tränad i klassisk piano när hon var 6 år. Vid 12-års ålder skev och producerade hon sin första låt, så mycket talangfull redan som barn.

Här berättar sångerskan lite om debutsingeln:

Cuffin SZN is a song for everyone but mostly for those who weren’t able to find a winter bae. It gets cold outside, so motivation to do social things dwindles and all you want to do is stay in a cuddle with someone. So Cuffin’ SZN is especially for all of the people who weren’t able to find that someone. For whatever reason. Maybe it’s because of a breakup, unrequited love, or distance. It’s an ode to the season that many of us millenials love to hate.”Ci Majr
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend