Ernest Greenes andra album som Washed Out följer samma stil som första och är mer eller mindre en direkt fortsättning på Within and Without .
Det är en skiva som klippt och skuren för att bli den mest använda på Café del Mar på Ibiza och den varma drömlikna popen liksom sveper om en medan man lyssnar.
Skivan är som en mysig helhet mer än någon vars spår kan tas ut som singlar. För mig är det All I know som sticker ut lite bland låtarna. Men annars är det som en enda jämn ljudmatta och jag saknar lite den där hiten som vi fick med Amor Fati på förra skivan.
Ändå känns Paracosm som ett mer välarbetat och bättre album i sin helhet. Kan tänka mig att många cocktailfester och middagar kommer lysas upp med Washed Outs atmosfäriska musik under hösten.

Svensk Pop Apple Music

65%

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011