Om namnet Linus Ingelsbo ringer en klocka någonstans så är det för att han kanske är mer känd under sitt artistnamn NEO. Han var bland annat med i Melodifestivalen 2010 med bidraget Human Frontier.

Men nu har han lånat ut sin röst till singeln December. Bakom låten hittar vi Whalelands som är ett musikprojekt av Peter Höglander och Joakim Wahlander. December är Whalelands första singel och jag gillade definitivt det jag hör här. Ganska stor pop som doftar Melodifestivalen. Så är du svag för just Mello-pop, ska du absolut lyssna på detta.

Whalelands
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend