Dags att stifta bekantskap med en ny kille från den poppiga R&B-genren.
Vic Adams är en 21-årig artist från Stockholm som här debuterar med singeln I know a girl. Låten är skriven och producerad tillsammans med Strangefriend, och är verkligen spelliste-vänlig skulle jag säga.
Jag bad Vic svara på en knippe frågor om sig själv så vi kan få en liten introduktion till vår nya stjärna.

Hej Vic, hur är läget med dig idag?

Det är bra, det känns sjukt kul att äntligen släppa musik. Jag och Martin (aka Strangefriend) har jobbat ihop under en lång tid så det är lite som att släppa iväg sitt barn ut i världen.

Berätta, vem är Vic Adams?

Jag växte upp i Stockholm, började spela trummor när jag var tolv och dyrkade AC/DC hela min uppväxt (vill härmed tacka mina föräldrar för att de ORKADE allt det där. Du vet, trummor i radhus osv). Gick musikinriktning i gymnasiet och det var där jag och Martin träffades och började göra musik. Efter gymnasiet har vi levt i studion och skrivit ihop.

Vad tycker du är viktigaste ingrediensen i en bra låt?

Bra fråga. Jag tror det är realness, att något är på riktigt liksom. Även om det är den enklaste låten någonsin så behöver det kännas något.

Hur kom I know a girl till?

Jag skrev texten för längesen efter en kväll ute och spelade in sången över ett vanligt piano hemma hos mig. När jag och Martin flyttade in i vår nya studio var det en av de första låtarna vi jobbade på. Då blev den I know a girl.

Hur var det att göra videon? Läste att du spelar mot din kompis Linn Berghagen Nilsson och ni blir ju ganska intima.

Allt ser så naturligt ut men det var verkligen en hustle att bli klara i tid. Tack vare Egon Detthoff, Linn, Viktor Blomdahl och Alexander Kaj hann vi få klart allt. Jag fick sista versionen av klipp-Viktor dagen innan låten skulle släppas.

Ja! S/o till Linn, hon är som en syster för mig. Vi hade inte tänkt göra dom scenerna egentligen, men vi hade sjukt kul när vi gjorde dom.

Vad kan vi förvänta oss av dig i framtiden?

Var är eld-emojin?

Slutligen, nämn tre låtar som du lyssnar sönder just nu.

rockstar, rockstar och rockstar.

Vic Adams
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend