Den London-baserade trion STITCH debuterade med singeln Fool för inte så längesedan.
Nu är de tillbaka med singel nummer två: Not one to say. Låten har en soft uppbyggnad, med snygga harmonier för att sedan explodera i ett brass-fyllt drum’n’bass-avslut. Väldigt brittiskt med andra ord.

Bandet berättar:
Not one to say is a nostalgic self-reflection of the past. It deals with feeling lost, spaced out in a dream-like state, and trying to comprehend loss and your part to play in it. The song highlights how the repression of words and emotions, internalising rather than expressing your feelings to others can lead to a different, perhaps less clear path than you expected. It looks back with both a warm embrace of the good times, but also a wistful sense of longing for who you were before life began to change.”

Bandet släpper sin debut-EP i början av nästa år och jag kan tänka mig att Nikita, Gray och Kye hinner med en singel till innan det är dags.

STITCH
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend