Premiär i Being Blogged NY
November Stories är en popgrupp från Stockholm som består av de fyra vännerna Christoffer Englund, Martin Ekman, Alexander Avelin och Erik Östholm. De har gjort musik på olika håll innan de nu samlat sig för att släppa låtar tillsammans under egen flagg. Först ut var singeln Never ever som släpptes för ett litet tag sedan.

Nu denna vecka är det dags för debut-EP:n All The Promises.
Inför släppet kan du idag höra låten I haven’t always been like this exklusivt här hos Popmuzik. Se det som en tidig julklapp eller bara ett sätt att ladda inför releasen av EP:n.

Martin Ekman i bandet berättar:

Låten skrevs när jag befann mig i en ganska mörk tillvaro. Jag har oftast sett på världen och livet till största delen positivt, men här kände jag inte igen mig riktigt. Allt kändes ganska meningslöst. Jag tror att låten är ett slags ursäktande, typ “det här är inte jag, egentligen”. Nu vet jag givetvis att det ÄR en del av mig, liksom allt det positiva också.

November Stories
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend