Dags att stifta bekantskap med ännu en debutant här i bloggen. -Alltid intressant att upptäcka nya artister ju, så here we go.
Molly DeWolf är en sångerska från Los Angeles, som här debuterar med singeln 8 Seconds. Sjukt läcker och vemodig alternativ R&B, med bra känsla och stämning. Kan definitivt bli en favorit för mig och många andra har jag en känsla av.

Molly berättar:

“The idea behind 8 Seconds is knowing someone for years, being in and out of each others’ orbit, and then all of a sudden they become your person, which mirrors my own experience and current relationship. That’s a beautiful notion to me, that ‘lighting and timing’ are the primary factors dictating your life and who you end up with, as an ex lover used to say. I’m fascinated by the idea of fate vs coincidence.”

Molly DeWolf
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend