Kastrup – You and I

Malmö-duon Kastrup är tillbaka. Efter två tysta år släppte Timmie Strandberg och Puppe Westberg som utgör duon singeln Try it all i Oktober. Nu är det dags att följa upp singeln med den episka och arena-doftande You and I.
En låt som börjar försiktigt och växer sig större och mäktigare. Jupp, jag antar att du förstår att det är sådant jag går igång på.

Låten handlar om de perioder som finns i alla relationer och förhållande. När språket är borta och varje dag gör att man tar ett steg längre ifrån varandra.

Bandet berättar:

“Vi satt i en bil påväg hem från Puppes hemstad Borgholm. Han satte i aux-kabeln och sa att han hade en ny låt som han inte visste vad han skulle göra med. Ganska snabbt började vi spela den live och varje gång sa vi att det var nästa singel, det tog två år innan det blev så.”

Lyssna här:

Kastrup
@Facebook

Comments are closed.

Send this to a friend