John Lundvik har skrivit låten Christmas tillsammans med Tomas G:son och Anders Wrethov. En finstämd jullåt som har alla möjligheter att bli en modern klassiker. Att skriva låtar som berör oss verkar vara Johns specialitet. Det var ju hans om var med och skrev When you tell the world you’re mine tillsammans med Jörgen Elofsson som Björn Skifs och Agnes framförde under Kronprinsessan Victoria och Daniels bröllop.
Efter jul kommer John även vara med i Melodifestivalen för första gången som artist – sist han var med var det som låtskrivare för Anton Ewalds bidrag Natural.
Men som sagt. Nu blir det klassisk julstämning i bästa David Foster-anda när John här framför låten Christmas.

John Lundvik
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend