När November tagit slut släppte Jobe singeln med just namnet November och följer med den upp singeln Orkar inte mer. November är en snygg ballad där Jobe blir mer personlig och bygger på en period i hans live där han försökte stressa ner och jobba mer med sig själv.

Sångaren berättar:

November handlar om dom där dagarna när man känner sig vilsen, ledsen och inte mår riktigt bra i sig själv. Jag skrev den här låten när jag kände mig som mest nere i livet i november månad för ett år sedan, och det kändes som jag hade tappat hoppet på mig själv för en stund. Det kändes som jag hade kört fast och inte alls visste vem jag var längre. Kämpade mig igenom depression, ångest och stress i vardagen och på något sätt så glömde jag bort att leva för mig själv.”

Jobe fick idén till låten när han var ute och gick och såg ett träd som blixten slagit ner i.

“Jag tänkte att sådär känner jag mig nu, delad och tom. Det är även en del av textraden i låten som jag behöll när jag skrev den samma kväll och bara någon dag senare så jag gick in i studion med min producent Göran Frid sent på kvällen och skapade just denna låt.”

Du kan lyssna på låten här.

Jobe
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend