Holy Boy är artistnamnet för Helene Alexandra Jaeger från Norge som numera bor i Los Angeles.
Hon släppte sin självbetitlade debut-EP i somras som fick en del buzz kring sig på internet. Nu är hon tillbaka med en mörk och suggestiv tolkning av The Walker Brothers The sun ain’t gonna shine anymore.

Hon berättar:

“Där jag kommer från i Norge, försvinner solen nästan helt på vintern. Denna sång belyser verkligen kyla som kommer från allt som blir skuggigt och blått. När det inte finns någon solljus, ingen värme.”

Denna singel kan vi se som ett nedslag inför Holy Boys kommande album som släpps under 2018. Så håll ut och frys inte ihjäl under tiden.

Holy Boy
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend