Då har ytterligare en vecka gått även här i Popmuzik-land, och det är dags att tipsa om fem guldkorn bland alla grymma låtar som lagts upp under veckan som gått.

DOLBY ATMOS

Molly DeWolf – 8 Seconds

Vemodigt och snygg R&B-pop med Los Angeles-baserade sångerskan Molly DeWolf och hennes debutsingel 8 Seconds. En låt som verkligen skapar gåshud av sitt stämningsfulla arrangemang.

Eleanor K – This house is full

Wow säger jag bara. När man hör en låt och den verkligen passar ens musiksmak som handen i handsken. Det är alltid en underbar upplevelse. Så nu förstår hur glad jag blev när jag hörde This house is full med Eleanor K. Det är främst refrängen som lyfter detta till höga höjder.

Feivel – Silent night

När man tar något så traditionsenligt som den klassiska jullåten Silent night och sedan gör om en låt om stillhet till ensamhet med ett vackert drömliknande arrangemang. Det är fanemig en stor bedrift, och just det har Feivel gjort här.
Magi!

Holy Boy – The sun ain’t gonna shine anymore

Holy Boy har gjort en mörk och suggestiv tolkning av The sun ain’t gonna shine anymore som i original framförs av The Walker Brothers. Sjukt snyggt arrangemang och älskar den stadiga trumman.

ROMAR – Your heart

Gillar att låten har en filmisk och lite skev känsla. Pianot bygger stämningen och refrängen är helt jävla magisk. Lägg sedan till en något skum och elak video, så är jag helt klart hemma. Tyskland levererar kan man säga.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011