Premiär i Being Blogged NY
Distopi är en trio baserad i Stockholm som består av Gustav Nygren, Fredric Johansson och Viktor Hellmark Kristoffersson. I centrum för herrarnas musik hittar vi syntharna och den funkiga gitarren när de skapar poplåtar på svenska med ett nostalgiskt skimmer över sig.
Först ut är singeln Bitterheten. Låten har en text som är skriven och framförs av Fredric Johansson (som även ses i grupper som Axum, Violet Days & NANTING). Texten handlar om att man alltid måste ha massa skit i pipeline, och känslan det medför.
Premiär för låten är det här i bloggen, så lyssna och njut.

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend