Då var det söndag igen. Det är inget annat skulle jag säga.
Dags att lista fem favoriter från veckan som gått.

Lily Allen – Trigger bang

Lily Allen är tillbaka med ett bang kan man säga när hon släpper singeln Trigger bang tillsammans med rapparen Giggs. Varje gång jag hör något nytt med Lily förstår jag hur mycket jag saknar henne när hon inte släpper ny musik.
Som vanligt lysande.

Midnight Boy – Bombay Haze

Senast vi fick en ny singel med Midnight Boy var under Melodifestivalen 2015. Nu är han tillbaka med den pulserande singeln Bombay Haze. En låt om att få fly verkligheten, och vem vill inte det? Speciellt tillsammans med en såpass bra poplåt?

Johnny Låga – Downtown

Stark debut av Johnny Låga som tillsammans med sångerskan SIGNE gjort denna stora poplåt med utsökt produktion och filmisk kärna. Alla ingredienser som jag själv uppskattar i en poplåt helt enkelt.
Ett litet guldkorn i mailhögen.

SITA – Around me

Skönt drömliknande elektroniskt R&B med sångerskan SITA från Nashville och hennes senaste singel Around me. Perfekt vinterpop skulle jag säga. Mysigt och starkt.

Kasbo – Snow in Gothenburg

Mer drömliknande pop. Denna gång från Göteborg och med Kasbo som släppt låten med den passande titeln Snow in Gothenburg. En låt som handlar om ensamhet. Men denna låt kan definitivt vara ett bra sällskap i vintermörkret.

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend