Brother Sundance är en artist från Fort Lauderdale i soliga Florida som gör allt själv när det kommer till sin musik. Han spelar alla instrument och även producerar sin musik själv i sin studio.
Han har nyligen släppt EP:n Honey från vilken låten Blind är singel. En riktigt imponerande poplåt som är en duett med sångerskan Summer Wright som även varit med och skrivit låten. Låten handlar om ett förhållande som är på väg att ta slut och verkligen är inne i avskeds-skedet.
Här kan du se videon till låten som är regisserad av Josiah Sampson.

Brother Sundance
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend