Det är inte bara elektro som fransmännen är mästare på visar det sig. Här är ett exempel på att de även kan göra klassisk 80-talsdoftande synthpop i stil med storheter som Yazoo och Erasure. Kanske beror det på att trion just nu bor i poppens förlovade land Storbritannien och att de färgats av den eminenta musiken där?
Scar är i alla fall debutsingeln med trion Tremors och jag kan inte göra annat än att älska. Synthpop när det är som mest klassiskt och poppigt. Låter med andra ord lovande inför bandets kommande EP.

Tremors
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend