Tim Myers var en av grundarna till den mycket framgångsrika popgruppen OneRepublic samt skivbolagsboss.
Men han släpper även egen musik, och sist gång han släppte ett album var 2015. Då hette albumet The Year bär just Mars blev en stor hit.
Men idag skiver jag om honom för att han släppt en julig låt till hans skivbolag Palladium Records-julsamling. Singeln heter The bright side och kommer bland annat att höras i Coca Cola och Googles jul- och vinterkampanjer. Inte dum alls. Verkligen medryckande och 60-tals poppig. Saker det lätt bli med klapp och bjällerklang.

Tim Myers
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend