You are the sun är senaste singeln från albumet Starlight med den Los Angeles-baserade producenten Sunset Neon. Att bara kolla på omslaget för en att förstå vad vi har att vänta oss av musiken. För här bjuds vi på soft 80-tals inspirerad elektropop och låten är som tagen från en raspig VHS från eran. Underbart att lyssna på med andra ord.

Sunset Neon berättar:

You are the sun was sort of the prototype of the dreamier side of Sunset Neon and experimenting with going for a more lo-fi approach. Reducing bitrates, pitching audio down, filters all over the place. Also where I really started messing with making parts of this sound like a well-worn cassette. The demo vocals were recorded late at night through the built-in laptop mic, and I wound up really liking the “even softer” vocal approach to pair with the haziness of the track. It’s caught in this weird in-between of dreamy lo-fi track, and kind of a slow nu disco thing, but mixing those genres together is part of what Sunset Neon is all about.”

Sunset Neon
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend