Sam Seg – No good

Singlarna Lover och Still thinking of me har både fått grymt gensvar på Spotify och i skrivande stund har se streamats över 700.000 gånger, vilket inte är en dålig start för musikern från Stockholm. Nu är Sam Seg tillbaka med sin tredje singel för 2017. Den nya singeln heter No good och är allt annat än just det. Härlig 80-tals produktion med tidstypiska synthar och chorus-gitarrer som tillsammans skapar en nostalgisk känsla som ändå känns väldigt mycket av idag.

Sångaren berättar:

”Jag började skriva No good någon gång i somras. Från en början var det bara en kick ass brygga jag hade, som tidigare i höstas efter att ha scrollat igenom gamla röstmemon skrev klarts, spelades in och proddades upp hemma i min lägenhet. Tro det eller ej så gör jag fortfarande allt själv. Från första meningen till sista virvelslaget. Jag trivs bäst så. Därför blir det såklart extra nervöst när man presenterar någonting för världen endast mina öron har hört än så länge.”

Sam Seg
@Instagram

Comments are closed.

Send this to a friend