Premiär i Being Blogged NY
Dags för en ny premiär här i bloggen. Jupp, premiärer är det bästa.
Nu är det dags för euforisk indiepop från Göteborg kryddad med dansbandssax. Det är nämligen det vi får när vi sparkar igång singeln Det känns som Djävulen väntar med Philip Fritz. Singeln i sig är andra från Philips självbetitlade debutalbum och följer upp den fina debuten Slå dig fri.

Idag är det äntligen dags för Philip att släppa albumet på digitala plattformar efter att det bara funnits på vinyl tidigare, och då passade det bra att även släppa en video till Det känns som Djävulen väntar.
Albumet består av 10 berörande låtar som Philip skrivit under de senaste åren och är producerad i den legendariska Nacksvingstudion här i Göteborg av Isak Edh. För kompet står musiker som jobbat med storheter som Håkan Hellström, Augustifamiljen och Strandvägen.

Philip Fritz
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend