Premiär: Leo Spauls – Heaven’s deep blue sky (Video)


Premiär i Being Blogged NY
Det var i fjol som Leo Spauls släppte debutalbumet Alla Dagar Jag Väntat som bland annat innehåll den alternativa pridelåten Allt det som är du. Det nya albumet är ett samarbete med pianisten Mike Garson, som bland annat spelat tillsammans med David Bowie.
-Vi hade tänkt fortsätta på temat svensk sommarrock, säger Leo Spauls. Men efter jag fick kontakt med Mike Garson insåg jag att vi skulle ta det här någon helt annanstans.

Spauls fick kontakt med Garson via Twitter, och efter några diskussioner via Skype och mejl tackade Garson ja till att spela på nya plattan.

Första singeln från albumet är Heaven’s deep blue sky vars video har premiär här i bloggen idag. Videon är regisserad av Christian Hagward.
-Vi ville skapa känslan av att sväva upp i rymden, säger Hagward. Så vi projicerade Vintergatan mot en duk och filmade mot den. Det ger en teatral känsla som passar för låten.

Singeln i sig släpps på World AIDS Day den 1:a December.
-Ingen i västvärlden dör numera i Aids, säger Spauls. Men det är fortfarande ett globalt problem så jag tycker det är en fin uppföljning av den alternativa pridelåten.


Leo Spauls
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend