Premiär i Being Blogged NY
Idag är det premiär-dags här i bloggen igen. Denna gång är det videon till singeln Give me love med Estherlivia. Videon är gjord av Virgin Miri, som bland annat jobbat med Rein.
Singeln är den tredje med hyllade artisten, som tidigare släppt singlarna Words och If I ever feel again, och detta är första singeln som hon själv sjunger på.
I en intervju med Estherlivia (som du kan läsa i sin helhet här) berättade hon om låten, så det passar ju bra att ha med det här:

“Den handlar om en ständig kamp med min egen hjärna och dess inställning som konstant förvirrar. Ena sekunden känner jag mig oövervinnerlig och nästa sekund som den minsta personen i världen. Så jag sjunger till mig själv helt enkelt. Jag började med melodierna, grundprodden och texten och visade den för Martin Eriksson (Capitol) när vi hade en session för ett halvår sedan. Han blev superpeppad och ville hjälpa mig att komma vidare med låten. Sjukt duktig kille det där!”

Estherlivia
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend