Australiens svar på The ChainsmokersPeking Duk – är tillbaka med singeln Let you down. De fortsätter på den inslagna vägen att låna in svenska artister i allmänhet och de från TEN Music Group i synnerhet vara med och sjunga. Sist gång var det ju Elliphant som sjöng på Stranger. Denna gång är det Så Mycket Bättre-aktuella Icona Pop som lånats in.
Låten är en break-up låt med sköna synthar och tillika atmosfär.

Peking Duck berättar:
“It is loosely based off the story in the movie Candy from Heath Ledger‘s perspective. We honestly just felt like the happy melodies would be far more interesting with a sad story through the lyrics. Weirdly, the story in Candy is far more relatable than it seems on first glance. Many people are actually in scenarios or relationships where they know they are bringing the other person down. This is the hard part; trying to tell them to leave so you don’t let them down.”

Nu har de släppt en hysterisk video där en man försöker fira till sin flickvän, som inte är helt inne på samma spår.

Peking Duk
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend