Trion ON/TV följer nu upp debuten Pinky Promises EP från i Augusti med singeln Colourblind som nyligen släpptes.
För att ge en så bra bild av bandet som möjligt kändes det rätt att fråga dem lite om sig själva, så här kommer en knippe svar från bandet.

Vilka är ON/TV?

ON/TV är en indiepop-trio som består utav Filip Andersson (sång, gitarr, keyboard), Jesper Lekhammar (trummor) och Simon Larsson (bas, keyboard).

Hur träffades ni?

Vi alla kommer från en ort vid namn Storvreta, utanför Uppsala. Jag (Filip) och Jesper har känt varandra nästintill hela livet och tillsammans har vi skrivit och spelat musik. Vi blev vänner med Simon redan under tidig tonår och har umgåtts frekvent sedan dess. När jag och Jesper ville starta ett popband skickade vi över lite demos till Simon som snabbt blev intresserad av vår musik och på den vägen är det.

Har ni någonsin varit på tv?

Haha! Tyvärr inte för min del men vi får hoppas att bandet kan leva upp till sitt namn.

Om ni skulle beskriva låten Colourblind vad skulle ni säga då?

Colourblind är en drömmig poplåt med ett RnB-groove. Jag upplever verserna vara vemodiga för att sedan explodera i hundratals känslor när refrängen kommer.

Vad händer i det närmaste för er del?

Vi ska fortsätta att skriva och producera musik för att inom en relativt snar framtid göra våra allra första liveframträdanden. Men ingenting är bokat! Vi skriver pop och lever livet.

ON/TV
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend