Efter att ha samarbetat med Kygo på låten Riding shotgun på norrmannens senaste album Kids In Love är Oliver Nelson nu tillbaka med ett nytt samarbete. Denna gång har han vänt blicken down under till Australien och plockat upp Guy Sebastian att sjunga på nya singeln Feel alright. Resultatet är en upplyftande mix av pop och klubblåt som verkligen kommer få dig på perfekt humör. Det är sådant som händer när man kombinerar en bra melodi tillsammans med ett minst lika bra beat säger jag. Sedan blir det inte sämre av att Guy Sebastian är en grym sångare. Så ja, du har en hit bara ett klick bort.

Oliver Nelson
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend