Nick Tangorra är en 20-årig popartist från det stora äpplet, som i daglig tal kallas för New York. Det är nu dags för killen att följa upp succén med singeln Boo Hoo som samlat ihop en si sådär 28 miljoner streams på olika streamingplattformar. Nya singeln heter Chaser, och är en lättsam poplåt som är som klippt och skuren för din spellista. Helt klart ett måste om du gillar artister som Shawn Mendes, Jason Derulo och Nick Jonas.

Nick berättar om singeln:

Chaser paints a picture. Chaser tells a story. What I love about this song and why I had such an amazing time writing this was because every lyric is vital to telling that story. My story. The last 7 years of my career has been nothing but an incredible journey and rise. This year is no different. The fans are as present as ever. The music is better than ever.”

Nick Tangorra
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend