Just nu är Marcus & Martinus det hetaste i tweens-världen. Föräldrar ställer sig desperat i kö för att få tag på biljetter till barnens favoriter när de säljer ut Globen för två kvällar. Om de inte lyckas är de helt enkelt dåliga föräldrar. Som om de glömt att köpa några julklappar. Ja du förstår hysterin kring killarna.

De har nu släppt sitt tredje album och med det andra på engelska. Ska man vara ärlig gör killarna alla rätt på Moments.
Det är radio-pop för Rix FM-festivalpubliken. Kilarna sjunger om hur hjärtat bultar för “tjejen” och allt är producerat för att på ett eller annat sätt passa alla. Med det sticker det inte ut åt något håll, utan är – precis som killarna – helt barnvänliga. Allt är liksom lightversioner av de äldres låtar och möjligen lite simplare (många av låtarna är otroligt repetitiva i texterna).

Jag kan dock tänka mig att det blir grym allsång under konserterna. Låtarna är som tuggummi och är som sagt väldigt lätt att ta till sig och främst lättsjunget. Så för just Marcus & Martinus-publiken finns nog inget att klaga på här. Att lära sig låtarna kommer gå i ett kick.

Marcus & Martinus
@Instagram

4 / 10

Marcus & Martinus gör lättsam radio-pop som är som klippt och skuren för publiken utan att sticka ut åt något håll.

  • User Ratings (0 Votes) 0

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend