Premiär i Being Blogged NY
När Linnea Andersson från Ronneby var tre år hade hon bestämt sig – hon skulle bli artist. Nu är hon 13 år och har redan varit med i TV-programmet Talang i både Sverige och Norge samt släppt en knippe singlar.

Idag är det dags för Linnea att släppa textvideon till den nya singeln Dance Dance Dance. Vad titeln antyder handlar den nya låten om att Linnea älskar att dansa. Det var det låtskrivaren Ditte Lindbom byggde singeln på, så den skulle passa Linneas personlighet och artist. Det där med killar och sånt är mindre viktigt menade Linnea, som inte alls tänkte sig någon kärlekslåt.
Så gör dig redo för ett positivt lyckopiller och klicka play för att dansa loss tillsammans med Linnea.

Linnea Andersson
@Faceboook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Send this to a friend