Premiär i Being Blogged NY
L’Asset är ett synthpopband från Rotterdam. Bandnamnet kommer från sångerskan som egentligen heter Tessa Lamers, och rolig info om bandet är att killen som spelar synth: Willem ‘t Hart är modell som kombinerar musiken med att gå på catwalken eller fotas för olika modemagasin världen över. Du kan kolla in hans Instagram här för lite modeinspiration.

Nu är det i alla fall dags för bandet att debutera med singeln Ultraviolet. En låt som både ger oss en medryckande melodi och produktion samt sticker ut med hjälp av Tessas röst.

Här berättar hon om arbetet med låten:

I wrote Ultraviolet at a time in my life where things were still a little unclear for me. And I didn’t know right away what the song was about. That developed over time, and at a certain moment, the true meaning of the song hit me in the face while I was performing it. I’d rather not tell too much about what the song means to me, because I want people to relate and connect to the song in their very own way. All I want to say about Ultraviolet is that it’s about something you know it’s still there, but you are not able to see it anymore – just like ultraviolet. It’s then for you to decide what that ‘something’ is or could be. We hope that the music video will add another dimension to this.

Och här kommer några ord om videon, som har premiär här i bloggen idag:

For the music video we decided that we wanted to start off with me without the band. In this case we decided to make this our band-sub-story. The band is still ultraviolet for now: They are there, and you can hear them, you just cannot see them yet. The blacklight on/off scenes are telling the main story. The UV-light shows what is hidden right under my surface. And for the outside scenes we wanted to reflect the distant vibe ultraviolet creates. Being invisible to yourself and to others creates a huge distance. It makes any confrontation impossible. The same confrontation that was in the way when I wrote the song. The reason why it took me so long to figure out the true meaning of it.
At the end of the video I introduce my real self, by putting off my sunglasses. Ready to face everyone, and myself.

L’Asset
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend