L Devine är en 20-årig sångerska från Newcastle som gör det bästa som finns i hela världen: medryckande och hitig pop. Så är det i alla fall med hennes senaste singel Like you like that från debut-EP:n Growing Pains. Carly Rae Jepsen-doftande pop som är ögonblicklig som en örfil och sätter sig på skallen med en gång.
Åh, om du lyssnar på hela EP:n får du inte missa den underbara samplingen av Son of a Preacher Man på låten Party on our own.

De har även spelat in en video för EP:n filmad med 16mm kamera för den där nostalgiska känslan. Du kan kolla in den här.

L Devine
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend