JES måste vara en av de mest anlitade sångerskorna som finns när det kommer till EDM och trance. Hon har jobbat med storheter som BT, Armin van Buuren och Tiesto för att bara nämna några få.
Men hon släpper även singlar under eget namn och senast ut är Get me through the night. Låten är tagen från sångerskans kommande EP och bjuder på klassisk EDM-produktion där JES starka röst sticker ut över basgången. Resultatet är en mix av euforisk klubbmusik med vemodig pop.

“When the night brings out the sadness of a messed up love, that emptiness can be filled with the strength of pushing through the bad times. I wanted to write something that put that idea of light and dark into the context of a relationship, because it all comes down to not giving up and having faith that you will pull through in the end.”

JES
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend