Sjukt catchig poplåt skulle jag säga. Hotel Sex är en duo från Hollywood som grundades för enbart fyra månader sedan. De debuterade med singeln Explode för lika många månader sedan som likt denna singel var en energifull elektropoplåt med en video som anspelade väldigt mycket på sex. Något befriande måste jag säga, om än lite pubertalt.
Videon till nya singeln Tied up and twisted drar åt samma håll som debuten. Här bjuds det på en färgstark och lekfull inställning till det förbjudna. Så om videon blir för mycket så kan jag ju i alla fall säga att låten är riktigt skön.

Hotel Sex
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend