Det är dags för den brittiska gruppen Healyum att släppa sin fjärde singel. Efter singlarna Lies, Fools eyes, Three months kommer här Cheap alcohol.
Under ledning av den 17-åriga sångerskan Jeaná Healy får vi här ett poppigt och lite vemodigt nedslag i tonårsfester. Allt producerat av Kristofer Harris som bland annat jobbat med Belle & Sebastian samt Ghostpoet.
Bandet har ju sedan tidigare fått en del uppmärksamhet av bland annat BBC. Så vi får se om vi här i Sverige även kan få upp ögonen för gruppen.

Healyum
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend