Den 23-åriga Alma Caroline Cederlöf är kvinnan bakom artistnamnet GRANT. Hon växte upp i Ösmo utanför Nynäshamn. Hennes starka röst har bland annat gjort att hon fått köra bakom Josh Groban när han spelade på Globen i Stockholm. Lika bra att vänja sig, för risken finns att GRANT själv kan stå där någon dag. Det kommer du om inget förstå när du hör hennes debut.
Waterline är skriven av GRANT tillsammans med Peter Kvint som även producerat låten tillsammans med Johan T Karlsson. Så även där bra namn som backar upp sångerskan.
Nu har en video släpptes till låten med många snygga drönarbilder signerad Michelle Eismann.

GRANT
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend