Dags att summera veckan med att lista fem musiktips som är värda att lyssna på igen. Eller för den delen, absolut under inga som helst omständigheter missa.

Favoriter Apple Music

Sara Diamond – Three words

Grym poplåt med kanadensiskan Sara Diamond och hennes senaste singel Three words. Hon var tidigare barnstjärna i hemlandet och efter en välbehövlig paus är hon tillbaka starkare än någonsin skulle man kunna säga. Just denna singel är i alla fall ett bevis på det.

Árný – Nowhere I’d rather be

Nowhere I’d rather be är senaste singeln med den isländska sångerskan Árný. Vemodig pop med vacker känsla som mixar det akustiska med det elektroniska för att skapa en fängslande poplåt.

Vian Izak – Little lost

Filmisk poplåt med Vian Izak som med singeln Little lost avslutar ännu ett kapitel i sin tecknade serie. Stark melodi och som sagt den där filmiska känslan i låten fick mig att falla pladask för den.
Lyssna och njut.

Olle Grafström – Allt i huvet

Ska jag vara helt ärlig har jag personligen aldrig varit ett stort fan av Tjuvjakt. Men jag är inte den som stenhårt går igång på hip-hop. Men när nu Olle Grafström drar sig mer åt det soulpoppiga hållet och nästan låtens om Oskar Linnros på nya singeln Allt i huvet är jag helt med på tåget.

Anna Leone – I never really

Vacker singer-songwriter pop med Sveriges nya starka namn i det ämnet. Det bästa med Anna Leone är att hon älskar seriehjältar och TV-spel. Att hon sedan sjunger med så stor inlevelse och känsla gör henne inte direkt mindre imponerande.
Nya singeln heter I never really och följer upp debuten My soul I.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011