Då var denna vecka över också.
Söndagslugnet sänker sig över Göteborg tillsammans med snön som faller ner över den. Dags att samla ihop fem låtminnen från veckan som ni bör ha koll på.

Matt Wills – Lights out

Brittiska Matt Wills har släppt en snygg video till singeln Lights out från debutalbumet Cigarettes & City Lights. En brittisk Shawn Mendes som är värd att hålla ögonen på skulle jag säga. Speciellt efter en låt med så mycket energi och sing-a-long refräng.

BAER – Tuscany

Jo men jag älskar starka melodier och arrangemang. Just det får vi verkligen mycket av när BAER tar oss till Toskana på låten med samma namn från hennes EP The Pink Formosa. Drömliknande låtar med denna typ av starka arrangemang kommer jag aldrig sluta älska känns det som.

RBECKA – Run

RBECKAs fjärde singel Run är definitivt hennes starkaste än så länge. Hennes souliga och straka röst verkligen imponerar på denna stora och mäktiga poplåt som ger Florence + The Machine-vibbar.
Järfälla levererar kan man säga, och det känns som RBECKA kan komma långt.

STITCH – Fool

Om du gillar London Grammar, men kanske vill ha dem mindre mörka, så kan STITCH vara kombinationen av trio som du är ute efter. De debuterar med singeln Fool som bjuder på stor pop av en grupp som jag tror kommer skapa stort väsen av sig under 2018.

Iris Julie – Hold me for now (not forever)

Boden verkar vara ett av Sveriges främsta städer när det kommer till att föda upp bra popartister. Iris Julie – som är Linnéa Bäcklund musik-persona – levererar elegant pop med nya singeln Hold me for now (not forever). Riktigt stark och klassisk poplåt som med snyggt arrangemang och lysande refräng får en att vilja behålla låten för evigt och inte bara lyssna på den nu.

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend