Dags att summer veckan som gått. Det är ju ändå söndag.
Fem favoriter bland inläggen under denna vecka är:

Jake Kaiser – She is the warmth from the sun

Märker att jag är väldigt svag för instrumental elektro med snygga arrangemang och bra melodier. Precis det bjuder den San Francisco-baserade producenten Jake Kaiser på när han släpper singeln She is the warmth from the sun.

Sam Smith – The Thrill Of It All

Vackert, souligt med mycket gospel och en ganska mörk och plågsam syn på kärlek. Kärleken som förför och förgör sjunger Sam Smith om än en gång på albumet The Thrill Of It All. Det är en fin uppföljare på In The Lonely Hour, och höstens album skulle jag säga.

Bastille – World gone mad

Pop från film med Will Smith i huvudrollen blir extra bra när det nu är Bastille som ligger bakom låten. World gone mad bygger upp snyggt tillsammans med Dans falsett. Det är typisk eftertextlåt skulle man kunna säga, som får en att vilja stanna kvar i biografen – eller i detta fall, sitta kvar framför Netflix utan att välja “hoppa över eftertexterna”.

Sigrid – Strangers

Efter Don’t kill my vibe och Plot twist sätter norska Sigrid in en extra växel och släpper den lysande och pulserande poplåten Stranger. Lycka och ett måste i spellistorna.

Shy Martin – Good together

Efter att ha sjungit på en del låtar och skrivit till bland annat The Chainsmokers, Kygo och Astrid S är det äntligen dags för Shy Martin att släppa debutsingeln Good together. Läcker R&B-doftande pop med mycket – MYCKET – stark hitpotential. Men heck, har man skrivit grymma låtar till andra, så är det klart att man sparar det bästa till sig själv.

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend