Premiär i Being Blogged NY
Anna Leone från Stockholm följer idag upp debutsingeln My soul I med singeln I never really. Den första singeln hyllades av musikskribenter över hela världen som lyft den 23-årige musikern till höjderna. Inte så konstigt. Det är svårt att inte bli berörd av Annas musikspråk.

I never really är vacker singer-songwriter pop med hjärta och själ. Avskalat men ändå något som tar plats. Låten är skriven av Anna och producerad av Bryan Wilson.
I vever really är som sagt fortsättningen, men fortfarande bara början på en karriär som kan ta sig långt.
Lyssna och njut.

Anna Leone
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend